Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotuj bezę: białka zacznij ubijać mikserem, po 2...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto Pychotka na dużą blachę. Przepis na wyjątkowy rarytas na święta i nie tylko. Fenomenalne ciasto z kremem, bezą i powidłami śliwkowymi

Ciasto pychotka. Krok 2.

Przygotuj bezę: białka zacznij ubijać mikserem, po 2 minutach wsypuj stopniowo cukier. Po 10 minutach ubijania dodaj mąkę ziemniaczaną. Ubijaj jeszcze 1 minutę. Gotowa beza ma być sztywna i lśniąca, bez widocznego cukru.

Zobacz również

Skrót meczu Radomiak - Ruch. "Niebiescy" wygrali trzecie spotkanie z rzędu!

Skrót meczu Radomiak - Ruch. "Niebiescy" wygrali trzecie spotkanie z rzędu!

Trenerzy Radomiaka i Ruchu ocenili mecz. Co powiedzieli? [ZDJĘCIA]

Trenerzy Radomiaka i Ruchu ocenili mecz. Co powiedzieli? [ZDJĘCIA]

Polecamy

Wielkie granie w Stalowej Woli - oni pojadą na Narodowy!

Wielkie granie w Stalowej Woli - oni pojadą na Narodowy!

Chipsy i solone orzeszki zamień na zdrowe przekąski. Od nich nie przytyjesz

Chipsy i solone orzeszki zamień na zdrowe przekąski. Od nich nie przytyjesz

Wycofana czekolada! Może być groźna dla alergików

Wycofana czekolada! Może być groźna dla alergików