MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Prawdziwe flaki po neapolitańsku gotowane są w przecierze...
fot. Bartek Kieżun/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Co łączy Drakulę i Caravaggia? Neapol! Ugotuj flaczki po neapolitańsku i zjedz je we włoskim stylu. Posmakują do ostatniego kęsa

Flaki po neapolitańsku

Prawdziwe flaki po neapolitańsku gotowane są w przecierze pomidorowym z ziemniakami i selerem naciowym.

Zobacz również

„Żarciowozy” 2024 w Olkuszu. Gratka dla miłośników dobrego jedzenia

„Żarciowozy” 2024 w Olkuszu. Gratka dla miłośników dobrego jedzenia

80. rocznica Monte Cassino: Oddali „Bogu ducha, ciało ziemi włoskiej, a serca Polsce”

80. rocznica Monte Cassino: Oddali „Bogu ducha, ciało ziemi włoskiej, a serca Polsce”

Polecamy

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak

Więcej cudzoziemców w statystykach ZUS

Więcej cudzoziemców w statystykach ZUS

Szokujące stylizacje gwiazd podczas pierwszej komunii. Niektóre pokazały za wiele!

GORĄCY TEMAT
Szokujące stylizacje gwiazd podczas pierwszej komunii. Niektóre pokazały za wiele!