MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Aby kawa była smaczna warto wybrać stopień wypalenia ziarna...
fot. Krystian Dobuszyński/archiwum PolskaPress

Najczęściej popełniane błędy podczas parzenia kawy. Jak zrobić idealną małą czarną?

Źle dobrany stopień wypalenia ziarna do metody parzenia

Aby kawa była smaczna warto wybrać stopień wypalenia ziarna pod konkretną metodę parzenia. Ciemne palenie nada się do kawiarki, jasne i średnie do metod przelewowych.

Zobacz również

Romanczuk pełen optymizmu: Głowa do góry, jedziemy dalej!

NOWE
Romanczuk pełen optymizmu: Głowa do góry, jedziemy dalej!

5 tys. złotych mandatu za przekroczenie prędkości w warunkach recydywy

NOWE
5 tys. złotych mandatu za przekroczenie prędkości w warunkach recydywy

Polecamy

Ała, parzy! Dlaczego kobiety lubią gorętsze prysznice niż mężczyźni?

Ała, parzy! Dlaczego kobiety lubią gorętsze prysznice niż mężczyźni?

Co nowego w PlayStation Plus Extra i Premium? Jest z czego wybierać!

Co nowego w PlayStation Plus Extra i Premium? Jest z czego wybierać!

Kruche ciastka z pistacjami do mocnej kawy. Rozkosz do ostatniego okruszka

Kruche ciastka z pistacjami do mocnej kawy. Rozkosz do ostatniego okruszka