MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wymieszaj, aż całość będzie płynna. Odstaw zaczyn w ciepłe...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 3

Wymieszaj, aż całość będzie płynna. Odstaw zaczyn w ciepłe miejsce na ok. 10 minut. Musi ruszyć tzn. nieco podrosnąć.

Zobacz również

Odrestaurowany czołg FV4005 atrakcją Tankfestu

Odrestaurowany czołg FV4005 atrakcją Tankfestu

Półnaga Natasza Urbańska świeci wdziękami na gali Miss Polonia! Co za widok!

Półnaga Natasza Urbańska świeci wdziękami na gali Miss Polonia! Co za widok!

Polecamy

Zimą wyjadam tę sałatkę prosto ze słoika. Najlepsza do mięsa zamiast surówki

Zimą wyjadam tę sałatkę prosto ze słoika. Najlepsza do mięsa zamiast surówki

W jednej ręce dziecko, w drugiej smartfon. To może mieć złe konsekwencje

W jednej ręce dziecko, w drugiej smartfon. To może mieć złe konsekwencje

Najlepsze ciasto z czarną porzeczką. Idealne do popołudniowej kawy lub herbaty

Najlepsze ciasto z czarną porzeczką. Idealne do popołudniowej kawy lub herbaty